Menu Close

Wat moet je doen om de beste lijsten met films gemakkelijker te vinden op het internet? Maak deze fouten in ieder geval niet!

Spread the love

Je hebt de reputatie onder vrienden dat je iemand bent die hun filmlore kent. In feite komen vrienden naar je toe om uit te vinden welke films je moet kijken en welke je moet negeren. Maar omdat je van films houdt, wil dat niet zeggen dat je al je tijd wilt besteden aan het vertellen van wat anderen moeten zien. In plaats daarvan wil je misschien een filmlijst maken die je vrienden kunnen bekijken en van daaruit kunnen ze beslissen welke filmtickets of dvd’s ze willen kopen. En een filmlijst zal minder tijd in beslag nemen dan uw vrienden.

Een lijst om alle lijsten van de beste films te regelen

Als je van films houdt, heb je een aantal kwalificaties die je in gedachten hebt als het gaat om het beoordelen van films voor jezelf. Je kunt een film beoordelen op basis van hoe goed hij is of hoe slecht hij is, of je kunt films beoordelen op basis van de acteurs of de regisseur. Ongeacht je beoordelingsschaal, een filmlijst moet indicatief zijn voor je vertoningsproces. Met filmdatabase software kun je eenvoudig een lijst samenstellen van alle films die je bezit – de meeste daarvan zijn ook films die je leuk vindt. Deze lijst kan erg lang zijn, maar dit geeft je vrienden genoeg om rekening mee te houden bij het kiezen van hun eigen entertainment.

Beoordeling van uw films

Natuurlijk, als je deze filmlijst maakt, wil je misschien wat tijd besteden aan het beoordelen van de films die je hebt opgenomen, misschien zelfs aan het maken van aantekeningen over waarom je ze leuk vindt. Met film database software, heb je de mogelijkheid om dit te doen.

  • Door slechts een paar notities achter te laten in de database setup, begin je een soort van educatie voor je vrienden. En aangezien je deze lijst en de bijbehorende aantekeningen kunt afdrukken, hoef je niet alles aan elke vriend uit te leggen wanneer je een film aanbeveelt. Ze kunnen gewoon de lijst lezen en de beslissing nemen om te zien wat je hebt genoten of niet.

Meer tijd voor films, er zijn behoorlijk wat toppers bijgekomen

Met een filmlijstsysteem kunt u eenvoudig een lijst samenstellen van films die u hebt gezien, maar dit laat u ook de tijd om meer films aan de lijst toe te voegen. In plaats van de nieuwste Kate Winslet-film aan te bevelen, kunt u zelf naar de bioscoop gaan en deze bekijken.

  • Je hoeft niet nog een moment uit te leggen aan je vriendin welke films je denkt dat hij of zij zou moeten zien – je kunt naar buiten gaan en de films zien die jij wilt zien. Of u kunt vrienden meenemen naar de films die u thuis ziet of bekijkt. Op deze manier kunnen jullie allemaal de film bespreken en je eigen soort Siskel en Ebert soort groep beginnen.