Menu Close

Welke goedkope Netflix films zijn er de afgelopen jaren allemaal uitgebracht en welke waren een succes?

Spread the love

Er zijn allerlei manieren om goedkope films te krijgen en een van de redenen dat Netflix erg populair is in de hedendaagse film- en entertainmentwereld is omdat Netflix je in staat stelt om de films die je wilt te pakken te krijgen tegen zeer redelijke prijzen.

  • Denk er eens over na: reist u liever naar uw lokale videotheek en betaalt u twee tot drie dollar voor elke nieuwe release film die u wilt bekijken of wilt u liever uw filmhuur direct naar uw mailbox laten versturen voor een fractie van de kosten? De meeste mensen zouden voor het laatste kiezen en dit is precies waarom Netflix uitblinkt in wat ze doen.

Goedkope films krijgen via Netflix

Naast de mogelijkheid om films te bekijken in het comfort van uw eigen huis nadat de film dvd’s zijn verzonden tot aan uw deur, een paar van de andere goede dingen over het krijgen van goedkope films via Netflix is het feit dat er geen late kosten zijn! Elk Netflix-lid is in staat om zijn of haar films zo lang als hij of zij wil te bewaren zonder dat er late kosten worden aangerekend. Hoe dit werkt is dat het lid aan het begin van de maand een kleine contributie betaalt en die contributie wordt in rekening gebracht, ongeacht hoe lang een DVD of film wordt bewaard!

Streaming Movies Rechtstreeks naar uw televisie!

Een van de andere voordelen van het Netflix-lidmaatschap en het verkrijgen van goedkope films is het feit dat leden nu in staat zijn om gratis films rechtstreeks naar hun televisie te laten streamen als onderdeel van hun lidmaatschapskosten! De manier waarop dit werkt is dat het Netflix-lid ofwel een kleine doos moet kopen die direct naast hun televisie zit, ofwel een bepaald merk HDTV moet hebben! In beide gevallen kunnen films direct naar hun scherm worden gestuurd wanneer ze maar willen kijken!

Andere opties voor goedkope films

Natuurlijk is Netflix geweldig, maar er zijn andere alternatieven voor de diensten die zij aanbieden! Als je elders goedkope DVD-films wilt halen dan is een van de vele plaatsen om dat te doen via internet freebie-sites. Dit soort websites, ook wel incentive sites genoemd, stellen gebruikers in staat om een gratis cadeau te kiezen, zoals een nieuwe release film of DVD naar keuze, en daadwerkelijk te claimen dat de DVD of film aan een aantal eisen van de gebruiker voldoet.

  • Meestal kosten deze eisen niet meer dan twee tot drie dollar, wat het een geweldige manier maakt om gloednieuwe, ongebruikte films gratis te krijgen! Al met al is het verkrijgen van goedkope films zeker de manier om te gaan of u nu kiest voor een Netflix lidmaatschap of voor goedkope DVD-films via een van de vele internet freebie sites!